Beheer

Full-servicebeheerpakket

People on the Move biedt u de optionele mogelijkheid aan onze verhuurders het volledige beheer van de huurwoning geheel aan ons over te laten. Met het full-servicebeheerpakket heeft u geen omkijken naar de inning van huurpenningen, acute reparaties of vragen van uw huurders. Kies voor gemak en kies voor het volledige beheer van uw woning voor de volledige duur van het huurcontract.

Hoe werkt het?

Voor onze verhuurders bieden wij deze exclusieve beheersdienst: het full-servicebeheerpakket. We stellen een beheersovereenkomst op en u draagt de verhuur en het beheer van uw huurwoning en huurrelatie over aan People On The Move Expat Rentals. Wij zorgen voor een doorlopende bezetting van uw woning, fungeren steeds als eerste aanspreekpunt voor de huurder en treden op naar de huurder in naam van de verhuurder op bij allerhande voorkomende beheerszaken. Maak uw zorg onze zorg en laat het beheer van uw huurwoning over aan de professionals van People On The Move. Het full-service beheerpakket wordt in een beheerovereenkomst vastgelegd.

Het full-service beheerpakket bevat de volgende diensten:

  • Opstellen beheerovereenkomst
  • Inning van de huurpenningen en voeren van volledige huuradministratie tijdens de huurperiode
  • Calamiteiten en technische service en ondersteuning 24/7
  • Bij voortijdige opzegging van de huurovereenkomst verzorgen we een eindinspectie, eindschoonmaak, sleutelinname en afwikkeling / restitutie waarborgsom

Wat kost het?

Verhuurders van People On The Move Expat Rentals betalen voor het full-service beheerpakket 5% van de te innen huurpenningen per maand, met een minimum van € 60,00 per maand, plus 21% BTW

Financieel beheer

U kunt er ook voor kiezen alleen het financiële beheer aan People On The Move Expat Rentals over te dragen. De kosten daarvoor bedragen 3% van de te innen huurpenningen per maand, met een minimum van € 60,00 per maand, plus 21% BTW.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!