Locatie, Locatie, Locatie: Amsterdam, Haarlem en Bergen (NH), de mooiste locaties van Nederland

People On The Move Expat Brokers is ondernemend en veeleisend, net zoals onze relaties. Ons netwerk vraagt focus. Onze focus ligt op Groot-Amsterdam, Haarlem en Bergen (NH). Hier zijn we als een vis in het water. Amsterdam en Haarlem hebben de beste voorzieningen en verbindingen voor expats in Nederland. In Amsterdam zijn we getrouwd, we hebben er gewoond. Onze kinderen zijn er geboren. We hebben eigenlijk altijd heimwee naar Amsterdam. Bergen (NH) is onze hang out aan zee geworden, een paradijs, vermomd als badplaats. Een geheim dat we graag met onze relaties delen.


Huren in Groot-Amsterdam, Haarlem en Bergen (NH)

‘U zoekt, wij vinden’

U zoekt een woning. Wij bieden (expat) huurders mooie huurwoningen aan vanaf een huurperiode van 6 maanden in een krappe markt. Dit is ons actuele aanbod.

Bel ons, u bent van harte welkom, of schrijf u in.

Neem contact op

Misschien heeft u specifieke wensen of zit uw woning niet in het bestaande aanbod. Geen enkel probleem. U geeft ons een Zoekopdracht. Wij gaan actief voor u op pad om de perfecte woning te vinden, de perfect woning voor u. Wij schrijven Zoekopdracht met hoofdletter omdat we onze zoektaak serieus opvatten. Op basis van een intensieve intake zoeken we binnen- en buiten ons netwerk, organiseren bezichtigingen, halen u op van Schiphol als dat past, zorgen natuurlijk voor degelijke contracten, regelen voor u aansluitingen van gas, water, elektra, tv en internet. Wij zijn uw aanspreekpunt van start tot finish. Wij vinden uw perfecte woning, we zien uit naar uw briefing. Bel ons of schrijf u in voor een Zoekopdracht.

Neem contact op


Verhuren van uw woning(en) door People On The Move Expat Brokers

‘the extra mile’

People On The Move Expat Brokers helpt sinds jaar en dag betrouwbare (expat) huurders aan passende woonruimte. Voor beleggers is verhuur van onroerend goed in toenemende mate een renderende en zekere route.

Wij hebben of vinden voor eigenaars geschikte huurders en kunnen, indien gewenst, namens u ook aanspreekpunt voor de huurder zijn.

Vastgoedmanagement is een combinatie van (een hoge mate van) zekerheid, maar ook verrassing. People On The Move Expat Brokers besteed veel aandacht aan de inventarisatie van uw wensen en de screening van kandidaten. Met plezier verzorgen we het edele handwerk, de contracten, de bezichtigingen, de foto’s, meertalige woningbeschrijvingen, we plaatsen de woning op websites als Pararius en bieden uw propositie actief aan in ons netwerk van internationale bedrijven en relocators.

Wat niet iedereen weet is dat we uw huizen ook verhuur klaar kunnen maken. We kunnen uw woning laten schilderen, renoveren, stylen, en inrichten. Alles wat nodig is om uw doelgroep in het hart te raken, en succesvol overeenkomsten te sluiten. Wij lopen graag ‘the extra mile’.

Belt u ons om eens te praten over de verhuur van uw woning(en).

Neem contact op

huisjes