Aankopen

‘we maken de dingen graag mooier’

People On The Move Expat Brokers is begonnen met verhuur als haar core business, tegenwoordig vragen relaties ons in toenemende mate voor hen onroerend goed aan te kopen. Nieuwe mensen komen bij ons binnen op recommandatie, ouderwetse mond op mondreclame. Dat vinden wij eervol. Wij nodigen u van harte uit voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op

Wij weten wat expats nodig hebben, kennen de weg naar gespecialiseerde hypotheekvertrekkers, notarissen en tolken. Wij kunnen de aankoop in breedte en diepte voor u begeleiden. Het aankoopadvies, waaronder de juridisch, fiscale en bouwkundige aspecten, tot en met de bezichtigingen, de onderhandelingen en het sluiten van de overeenkomst.

Onze kennis en ervaring als verhuurmakelaar helpt niet alleen bij het aankoopadvies. We kunnen de woning na aankoop verhuur klaar maken, we renoveren, frissen op en richten in, om de woning vervolgens weg te zetten in ons uitgebreide verhuurnetwerk. We maken de dingen graag mooier!


Verkopen

‘wij zijn allemaal anders’

Bestaande relaties vertrouwen ons ook de verkoop van hun objecten toe. Wij adviseren, zetten in de markt, begeleiden bezichtigen, onderhandelen en sluiten overeenkomsten. Ook voor de verkoop van uw woning(en) nodigen we u van harte uit voor een oriënterend bezoek.

Eigenaars in het buitenland, of druk met veel in Nederland, kunnen we helpen met de meest praktische zaken. We maken schoon, we schilderen, knappen op, en richten tijdelijk in.

Al naar gelang uw behoefte. We zijn immers allemaal anders.

Neem contact op

champagnefles