People On The Move Expat Rentals

Feeling at home abroad

Bent u op zoek naar een comfortabele huurwoning tijdens uw verblijf in de regio Amsterdam? People On The Move Expat Rentals is daarvoor de juiste partner. Als makelaardij zijn wij actief in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Wij richten ons op Huur, Verhuur, Aankoop en Aanhuur. Wij focussen ons sterk op de dienstverlening en werken graag voor expats.

Met onze ruime buitenlandervaring kennen wij als geen ander uw behoeften bij het zoeken naar een goede huurwoning in Amsterdam of de regio. We hebben jarenlange ervaring met het bemiddelen voor expats en woningeigenaren. Naast onze gedegen kennis van Amsterdam en omstreken kunnen we buigen op een uitgebreid netwerk en hebben een groot bestand aan woningzoekenden en woningeigenaren. People On The Move Expat Rentals onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, kennis van culturen en hoge service niveau. Wij bieden u onze professionele kennis en persoonlijke dienstverlening. Speciaal voor expats hebben wij volledige en efficiënte service gerichte diensten, zodat wij u optimaal ontlasten en begeleiden in de zoektocht naar uw ideale woning. We zijn een klein, professioneel kantoor, staan u altijd persoonlijk te woord en zijn 24/7 bereikbaar. Wij investeren in een duurzame relatie met onze huurders en verhuurders.

Ook verhuren wij woningen in opdracht van onder andere beleggers en particulieren en begeleiden de aankoop van een woning.

We werken transparant volgens vooraf gepubliceerde of afgesproken tarieven. Steeds geldt no cure no pay.