Kopen met People On The Move

Koopt u liever een woning? Ook voor aankoop van woningen in Amsterdam en omgeving kunt u bij People on the Move terecht!

Een eigen woning in Amsterdam, Amstelveen en omstreken is een interessante investering. Het loont de moeite een woning in het gezellige en bruisende Amsterdam te kopen, als zakelijke investering of als comfortabele (familie) woning.

Hoe werkt het kopen van een woning?

People On The Move Expat Rentals begeleidt u bij de aankoop van uw ideale koopwoning als aankoopmakelaar. Met onze gedegen kennis van de Amsterdamse huizenmarkt kunt u vertrouwen op een snelle en intensieve service. Ook voor expats treden wij op als aankoopmakelaar. Voor u als buitenlander is het lastig de Nederlandse wet- en regelgeving te doorgronden die gelden bij de koop van een woning. Zo betaalt u vaak erfpacht en rusten er verschillende plichten op de eigenaar van een appartement in Amsterdam zoals bijvoorbeeld deelname aan de vereniging van appartement eigenaren. People On The Move Expat Rentals biedt u persoonlijke en professionele begeleiding bij de aankoop van een woning. We werken samen met speciaal op expats gerichte hypotheekverstrekkers en kunnen u adviseren over bij de levering van de woning verplichte tolkservice, zodat u precies weet waar u voor tekent. Daarnaast kunnen we u uitstekend adviseren over de verhuurbaarheid van uw woning. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!